Archives for August 2015

2015. FIGURAE VENERIS HISTORIAE go zatvori Ohridsko Leto

                              More R

Pofalba na obratnosta

    ПОФАЛБA НА ОБРАТНОСТА скици за драма Еве, на пример, еден ваков стоп кадар: Во една населба, во една зграда, во еден стан, More R